Mijn uitgeefster – vervolg

Hoe kan het toch, vroeg de Vlaamse schrijfster, dat ik op  jouw blog altijd moet lezen over jouw uitgeefster? Mijn uitgeefster hier, mijn uitgeefster daar… en wat een leuke foto met zonnebrillen! De Vlaamse schrijfster had geen enkele foto van zichzelf met haar uitgever, laat staan dat hij een zonnebril droeg. En hoewel de schrijfster lovende recensies en niet misse nominaties had ontvangen, had ze nog nooit wijn met haar uitgever gedronken, zelfs geen kopje lauwe koffie met een verkruimeld koekje. De schrijfster stuurde een paar dagen later een sms naar mijn uitgeefster. Met wie ik op dat moment aan het lunchen was in theater Bellevue. In eerste instantie had ik nog gedacht dat de schrijfster overdreef. Zo vaak zag ik mijn uitgeefster nu ook weer niet. Maar toen mijn uitgeefster en ik een week na onze lunch in café Zeppos zaten en ze mij uitnodigde om te blijven eten, moest ik wel toegeven dat ik haar bijna vaker zie dan mijn eigen man. Zelfs de man van mijn uitgeefster zie ik vaker dan mijn eigen man.

En net toen ik besloten had dat ik ook eens ergens heen moest zonder mijn uitgeefster, liet ze me weten dat allebei mijn boeken binnenkort worden herdrukt en dat we snel eens moeten praten over de marketingcampagne die daarbij hoort. De volgende dag misschien al, met een diner voor twee, negen flessen wijn en onze zonnebrillen op. Ik vind het altijd leuk. Het enige nadeel is natuurlijk dat ik zo helemaal niet meer aan schrijven toekom.

Advertenties

2 Reacties op “Mijn uitgeefster – vervolg

  1. Ik heb net een superhippe zonnebril gekocht. Eentje die langzaam van mijn neus glijdt, zodat ik hem af en toe, zeer sensueel, terug naar boven moet duwen (nadat ik er even sluiks overheen heb geblikt).
    En honger dat ik heb!

  2. HadieManon, net weer eens tig stukjes van je gelezen (want als je eenmaal met jouw blogs begint, kun je niet meer stoppen). Kortom, ik ben nog steeds fan (en zou daarbij stiekem zelf bijna met schrijven willen stoppen…).
    Tegen beter weten in ga ik toch maar even door, je moet toch wat ;-). Bloggen laat ik met liefde aan jou over!
    Zoen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s