Gemacrameede plantenpothouders

Om meer bezoekers naar mijn blog te trekken experimenteer ik met nieuwe titels. Na het overweldigende succes van ‘Hindoestaanse porno’ (nog altijd de meeste bezoekers) en het eenmalig succes van ‘Fitna’ (dat opeens duizenden bezoekers naar mijn blog haalde), probeer ik nu een nieuwe lezersgroep aan te boren met ‘Gemacrameede plantenpothouders’.  Ik ben benieuwd of het een zoekterm is en zo ja, wie de mensen zijn die met deze twee woorden het internet op gaan. En of ze dan teleurgesteld zijn dat ze bij mij uitkomen. Treur niet, lieve nieuwe vrienden. Ik heb vandaag de kastdeuren van mijn nieuwe kantoortje donkerbruin geschilderd. Ik heb oranje lampen opgehangen en in de keuken hangt iets dat op een kralengordijn lijkt. Er is zelfs muziek van Janis Ian. En – want daarom kwam u hier – er hangen overal gemacrameede plantenpothouders. Benieuwd? Komt u vooral een keer langs. Ik ontvang u met een kopje Bengaalse kruidenthee.

Advertenties

5 Reacties op “Gemacrameede plantenpothouders

 1. Ik vrees dat de overgrote meerderheid van de Nederlandstalige bevolking het woord ‘gemacrameede’ niet juist kan schrijven ( misschien vooral die mensen die altijd macrameeën, of ben ik nu bevooroordeeld?). En dan zegt Google: bedoelde u misschien ‘vermassacreerde’, ‘gebak van heden’, of ‘gemak gebeden’ (om te bidden op de wc). En waar sta je dan, Manon?

 2. omdat ik altijd zo met u mee leef,
  hierbij enkele suggesties voor komende logtitels; ”kleien met je kluppie”
  ”gehaakte beddensprei” en ”raffia onderzetters”

 3. Dank, gewebkijk, voor het meeleven, maar ook voor de mooie titels. Eens zien of dat nieuwe volgers oplevert.

 4. net je nieuwe titel ontdekt
  (bloos)
  als dat geen bezoekers op gaat leveren… 🙂

 5. En morgen: gehaakte sprei! Alleen met kleine met je kluppie kon ik niet zo veel, bovendien trekt dat hele nare bezoekers. Kleiende bloglezers, brrr.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s